Poštovani,

sa zadovoljstvom Vas obavješćujem da Sveučilište u Zagrebu i ove godine organizira Smotru Sveučilišta u Zagrebu, koja će se održavati od 12. do 14. studenoga 2015. u Studentskom centru u Zagrebu (Savska 25).

Smotra se i ove godine organizira kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskome životu i uvjetima smještaja tijekom studiranja u Zagrebu, opremljenosti pojedinih fakulteta, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Kao i prethodnih godina, uz 33 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, očekujemo da će se na ovogodišnjoj Smotri predstaviti ukupno stotinjak sudionika, a osim informiranja studenata o mogućnostima studiranja na preddiplomskim studijima, ove će se godine posjetitelji prvi put upoznati i s dostupnim studijskim programima na diplomskim i poslijediplomskim (specijalističkim i doktorskim) studijima.

U ime rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa ljubazno Vas molim da se odazovete našem pozivu te da svojom nazočnošću uveličate svečano otvaranje Smotre Sveučilišta u Zagrebu koje će se održati u četvrtak 12. studenoga 2015. u 10 sati u Francuskom paviljonu (Savska cesta 25).

Ljubazno molim da svoj dolazak na svečano otvaranje Smotre potvrdite do utorka 10. studenoga 2015. na tel. 4564 243 ili e-adresu: jkovac@unizg.hr.

U prilogu e-adresu šaljem Vam pozivnicu za svečano otvaranje.

Detaljan program, popis sudionika i sve dodatne informacije o Smotri Sveučilišta u Zagrebu dostupni su na mrežnoj stranici http://smotra.unizg.hr/.

Skip to content