Poštovani roditelji i učenici,

Obzirom na cjelokupnu epidemiološku situaciju i na činjenicu da je Medicinska škola Karlovac smještena u sklopu Opće bolnice Karlovac ove školske godine potvrde za prijevoz se neće podizati osobno. Učenici će na početku škole od razrednika dobiti obrazac u koji će se upisati učenici koji ostvaruju pravo na prijevoz sukladno Odluci o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za školsku godinu 2020./2021. koja se nalazi u prilogu ove obavijesti. U isti obrazac svi učenici mogu upisati i sve druge potvrde koje su im potrebne. Nakon što razrednici dostave spiskove u tajništvo škole potvrde će biti napisane i vraćene po razrednicima učenicima.

Potvrde za prijevoz biti će izdane u dva primjerka čiji dio moraju ispuniti i roditelji te tako ispunjene odnijeti prijevozniku na ovjeru i zatim vratiti po učeniku jedan ovjereni i ispunjeni primjerak Školi po razredniku. Učenici koji ne dostave natrag primjerak potvrde za prijevoz neće ostvariti pravo na subvenciju.

U prilogu obavijesti također je priložen pomenuti Obrazac u koji će učenici upisivati navedene podatke na ogled kako bi Vam bilo jasnije koji podatci se budu upisivali te kako bi se pravovremeno mogli pripremiti.

Zahvaljujemo na razumijevanju. Za sve nejasnoće možete nazvati tajništvo škole na 047/431-371 ili pitati razrednika.

 

S poštovanjem,

Ravnateljica Medicinske škole Karlovac,

Jasminka Štajcer, mag.nov.

 

Priloženi dokumenti:

Obrazac_za_razrednike

Upute_o_nacinu_provodenja_Odluke_o_kriterijima_i_nacinu_financiranja_troskova_javnog_prijev._redovitih_ucenika_srednjh_skola_-_2020-2021

Skip to content