S obzirom na veliki broj molbi za produženjem roka, koje smo zaprimili od učenika i profesora, odlučili smo produžiti rok natječaja za predaju radova SCI stripa do 15.9. 2013. kako bi srednjoškolcima omogućili da se prijave u što većem broju i kvalitetno pripreme. Dragi srednjoškolci sad imate još malo vremena na raspolaganju! Uključite se i osvojite brojne nagrade.

 

Podsjećamo Vas da se SCI strip natječaj odvija u sklopu europskog projekta  Noć istraživača koji će održati 27. rujna u Hrvatskoj. Noć istraživača europska je manifestacija u popularizaciji znanosti koja se od 2005. godine organizira kroz financiranje Sedmog okvirnog programa Europske unije (FP7), Marie Curie posebnih akcija i programa Ljudi, a u kojoj je 2011. godine sudjelovalo čak 35 država i preko 200 gradova Europe. Ove godine Noć istraživača će se u Hrvatskoj održati pod nazivom ‘Night of the Lab out – NLO 2013’ (‘Noć labosa’) u 3 grada istovremeno (Rijeka, Split, Zagreb).

Institut Ruđer Bošković kao partner institucija projekta Noć istraživača 2013 ovim Vas putem ljubazno poziva sa učeničke radove prijavite na  SCI STRIP NATJEČAJA NA TEMU: ‘What do reserachers do?’/ ‘Što istraživači rade?’ u sklopu kojeg bi sudionici trebali izraditi strip u kojem bi na zanimljiv i šaljivi način prikazali ulogu i zanimanje znanstvenika. Natječaj je namijenjen učenicima srednjih škola, odnosno mladima od 14 – 19 godina.

S obzirom da je planirani datum održavanja događaja 27. rujna 2013. godine, zadnji rok za predaju radova je 15. rujna 2013. godine. Najbolja tri rada izabrat će stručni žiri te publika koja će imati priliku glasati za najbolji rad na službenoj Facebook stranici Noći istraživača. Odabrani radovi bit će tiskani na plakatu i izloženi na izložbi u Centru Cvjetni na zagrebačkom Cvjetnom trgu, a dobitnicima će na dan događanja 27. 9. 2013. biti uručene i prigodne nagrade.

p.s. PRVA NAGRADA JE TABLET!

 

Priloženi dokumenti:

PRODUZEN_ROK_STRIP_NATJECAJ_SKOLE

Skip to content