Poštovani,

želimo Vas i vaše učenike pozvati da se uključe u nagradni natječaj za videoradove informacijskih centara Europe Direct u Hrvatskoj #EDICHrvatska #Ovajputglasam.

Mladi, i svi koje se osujećaju mladima, pozvani su da sudjeluju u nagradnom natječaju #EDICHrvatska #Ovajputglasam i osvoje vrijedne nagrade! Natječaj je otvoren od 20. siječnja do 1. ožujka 2019. godine!

Kako sudjelovati?

Natjecatelji trabaju Ispuniti prijavni obrazac u skladu s pravilima natječaja te na You Tubeu, Facebooku ili Instagramu objaviti videorad u trajanju do najviše 60 sekundi u kojem će  na kreativan i mladima primjeren način objasniti zbog čega će glasati na izborima za Europski parlament 2019. godine. Hashtagovi videokampanje su #Ovajputglasam i #EDICHrvatska. Najkreativniji, najduhovitiji i najautentičniji videoradovi ući će u izbor za pobjednike nagradnog natječaja.

Vrijedne nagrade

Desetero autora najkreativnijih videoodgovora na pitanje zašto bi mladih trebali izaći na izbore za Europski parlament 2019. osvojit će sudjelovanje na Međunarodnom parlamentu mladih „Kakvu Europu želimo?“ koji se održava u Slavonskom Brodu od 7. do 9. svibnja, te posjet institucijama EU-a u Bruxellesu. Autor najduhovitijeg videorada osvojit će digitalnu videokameru, a najautentičnijeg elektronički čitač knjiga (e-book reader). Nagrade osigurava Predstavništvo EK u Hrvatskoj, Europski dom Slavonski Brod, EDIC-i u Hrvatskoj, Savjet mladih Brodsko-posavske županije i Savjet mladih grada Slavonskog Broda.

Više o natejačju na linku https://bit.ly/2FBFDXe

 

Srdačan pozdrav,

 

EDIC organizacijski tim

Skip to content